Nieuws

Nieuws brief

Ja! Stuur het programma van Het Burgerweeshuis iedere maand naar het volgende e-mailadres:

FOTO'S

Entree:
€ 23,50 incl. servicekosten
Zaal open:
20:00 uur
Aanvang:
20:30 uur
Locatie:
Grote Synagoge
Leeftijd:
Alle leeftijden
  • Route 77

Daniel Romano

Combiticket

Klik hier voor een combiticket voor beide ROUTE 77 concerten:
10 november ROUTE 77 ft. Daniel Romano
11 november ROUTE 77 ft The Paladins

7.189 Km ten westen van Deventer ligt Deventer, USA. Gelegen aan Route 77 en de Mississippi is Deventer, Missouri de inspiratiebron voor dit kersverse festival. Aan onze eigen IJssel brengen we op 10 en 11 november het geluid van de Mississippi. Route 77 is dé plek voor liefhebbers van roots & country. Tijdens de eerste editie in de Grote Synagoge en het Burgerweeshuis verwelkomen we o.a. Daniel Romano en The Paladins in Deventer, Overijssel.

Daniel Romano & Steven Lambke in de Grote Synagoge

De Grote Synagoge wordt op 10 november opengesteld voor Daniel Romano en Steven Lambke. De muziek van Romano leent zich uitstekend voor een seated concert op zo’n bijzondere locatie.

Deze Amerikaanse rootsartiest brak in 2013 door met zijn vierde album Come Cry With Me. Ook bij opvolger If I’ve Only One Time Askin’ (2015) is het allemaal vintage Romano. Country met een lach en een snik in de beste traditie van Merle Haggard, Waylon Jennings en George Jones!
Op het album Mosey gooit hij het roer ineens drastisch om. Zijn snik maakt plaats voor een sneer, zijn gitaar jankt niet maar rockt. En de cowboyhoed is afgezet.
In mei verscheen het album Modern Pressure waarop hij nog iets verder richting psychedelica schuift.
Deze geniale Canadees is niet op een bepaald genre vast te pinnen maar wat hij maakt zijn stuk voor stuk sterke liedjes voorzien van het Romanostempel.

Steven Lambke

Canadese singer- songwriter die sinds 2006 eigen werk uitbrengt onder de naam Baby Eagle. Daarnaast zanger en gitarist in de indierockband Constantines.
Steve en Daniel weken nauw samen en hebben sinds 2009 gezamenlijk het label You’ve Changed Records.

Nog Meer